zaterdag 25 september 2010

Bruce op Facebook

Politie Gent en Ballon Media slaan de handen in elkaar met deze publiek-private samenwerking en creëren een gloednieuw stripverhaal over een team van de Gentse politie.

De strip heeft dezelfde naam als de succesvolle televisiereeks 'Flikken', maar met andere personages en nieuwe verhalen. Zo krijgt het Flikkenverhaal een frisse wending. De stripreeks, maar vooral de afgeleide (educatieve) producten die eruit zullen voortvloeien, zijn een sterk hulpmiddel om onze boodschap over politie en jongeren naar de verschillende doelgroepen door te spelen. Aan de hand van de afgeleide producten en verhalen kunnen we sociale onderwerpen aansnijden en moeilijk te benaderen doelgroepen aanspreken die we met de huidige middelen niet of nauwelijks bereiken.

De nieuwe strip die iedereen boeit!

Bruce, hoofd van de gemotoriseerde brigade, is een doorwinterde flik die op de moto Gent in de gaten houdt, en de gepaste maatregelen neemt om orde op zaken te stellen. Hij is altijd goed gezind, en is niet bang van er in te vliegen als zijn job dat vraagt. Door zijn grappige aanpak hebben vriend en vijand dikwijls niet in de gaten hoe intelligent hij situaties kan beoordelen.

Samen met zijn collega's Andrea, Jimena, Willy en Jacob houdt hij de straten van Gent veilig. Bruce uit de Flikkenstrip heeft nu een eigen Facebook Fanpagina. Je vind 'em op www.facebook.com/flikkenstrip

Word een fan door op vind ik leuk te klikken, bekijk de laatste foto's en geef er je eigen mening over de strip.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten