dinsdag 24 mei 2011

Feestje met de 'echte' Bruce

Zaterdag 21 mei 2011 vond het heuse Fikken4Specials-evenement plaats. Voor het eerst ging het evenement door in het nieuwe justitiepaleis. De verbroedering tussen justitie en de lokale politie kwam er als eerbetoon aan de rechtbankvoorzitter Roland Tack, die precies een jaar geleden overleed.


Enige tijd geleden werd Bruce gevraagd of hij peter wou zijn van het hele gebeuren. Die taak heeft hij uiteraard met beide handen aangenomen. Het werd een fantastische dag! Zo’n 300 mensen waren afgezakt naar het justitiepaleis om er een onvergetelijke dag te beleven. Zo konden de Specials een feestje bouwen op de muziek van Sam Gooris, de Romeo’s en Swoop. Verder was er ook heel wat randanimatie voorzien: grime, oude legervoertuigen, Flikken op Stelten, demonstratie van hulphonden, op de foto met echte agenten… Deze zevende editie werd een heuse party!
Ook peter Bruce liep tussen de genodigden rond. Hij ging met veel plezier op de foto met de Specials. Op een bepaald moment was hij zelfs op het podium te zien! Het animatieteam van Jeuk had peter Bruce en meter Lenny Van Tricht (dochter van Roland Tack) bij zich op het podium geroepen. Ze werden uitgedaagd om een dansje te doen voor het grote publiek, maar dat zagen de twee niet zo zitten. Gelukkig was er een Special die de uitdaging wel durfde aangaan.


Aan het einde van de dag ging iedereen met een brede glimlach op het gezicht naar huis. Je zegt dus helemaal niets verkeerd wanneer je zegt dat dit een super geslaagde 7de editie was!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten